By: zakiah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Apr-2009 15:50 Email | Share | | Bookmark
AYUNI 123....action....

Tak sempat nk bercrita....tapi ini la ayuni yang uhhhh....very the lasak......mcm boboy lerrrrr

I'M THE BOSS...........

MARI KITA JADI ASKAR.....wakaka...







NIKMATNYER DAPAT BERENDAM KAT MASIA NI...


Sunday, 22-Mar-2009 02:30 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Terengganu...........

Bulan lepas punya aktiviti daaaa......nk buleh hapdet punya la berchinta-cintan........masa nie kami pi ler melawat Masjid Kristal dan Taman Tamadun Islam.....memang best betul.....rasa bangga tengok setiap monumen....tapi masuk jer terus tercari-cari kat mana Taj Mahal.....hahaha....kekonon nak bergambar tanda chinta sejati la....muahaha......Nak suruh cik abang buat monumen cinta mcm tu.....di buatnya studio art ader ler....kat belakang umah....jadik ler......














Sunday, 1-Feb-2009 09:01 Email | Share | | Bookmark
BIRTHDAY PARTY MY LITTLE AYUNI...........

Salam semua......hari ini baru berpeluang nak sapu sawang....punya le semak rumahku ini.....sib baik tak ade ulor ker, lipan ker...kihkihkih.....mokcik busy ler.....pastu pulak laptop sakit tenat kena masuk wad....tu la yang lama benor tak sapu rumah ni

Ni la birthday party Ayuni....dah lama dah buatnyer.....gambo pun dah nak jadi pekasam....Masa party ni ler dah mula mengguna pakai harta benda yang dok godak setiap pagi Ahad masa kat sana nun

Meriah la jugak......tapi masih ada rasa kekurangannya sbb dh 2 kali birthday party buat kat Manchester......rasa tak syiok la sbb member kat sana tak join........nampak gayanya rinduku pada korang kat Manchester dah makin membara nie






Friday, 21-Nov-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
HASIL RAMPASAN EBAY...............

Setelah jenuh mengolah inilah susun atur yang terhasil ......tapi barangan deco dari carboot tu belum tersusun lagi......main letak mana sempat jer.....almaklumlah masih dalam keadaan huru hara Setakat ni ruang tamu jer yang berkemas....ruang-ruang lain dalam rumah ni masih ala-ala tempat rampasan kastam
Hari-hari dok memikir......mana nak letak yer Nasib baik sekarang ni sekolah cuti sebulan setengah......ada la masa mokcik mengemas.....(hihihi tu pun kalu buat)......tapi kalu buat tak tau jer alamat sampai tahun depan ler......masih cam tu ler agaknya

Layan ler pine ni dulu yer.....set bilik tido blm berkemas lagi......maybe next entry kot.....hihihi....






Wednesday, 19-Nov-2008 09:57 Email | Share | | Bookmark
YANG DITUNGGU....mendarat di Desa Seri Iskandar pada 25 Okt 08

Alhamdulillah.....lapang rasa hati bila kontena ni dah menjalar depan rumah. Gembira sudah tentu....tak sabo lagi dah tentu.....bukannya apa....sebenornyer rasa tak sabo nak tengok apa benda yang diborong masa kat sana tu....start membeli dan packing bulan Januari lalu......so dah tak ingat apa yang ada dalam kotak tu sume.......

Tapi bila dah berlambak kat dalam rumah tu.....rasa nak nangis pun ada.....rasa mcm cuak pun ada gak Tertanya gak dalam hati.....betul ker aku ni pi UK setahun jer....oppsss...10 bulan jer sebenornye Dah rupa orang duduk 4 tahun jer

Huhuhu.....sampai hari ni pun tak abih kemas lagi......poning kapla

Amacam kekawan......mesti korang heran yer......apa la depa ni borong.......yang sudah tentu......pine ada 12 jenis.....ada yang kecik.....ada yang besor......next entry kita tunjuk yer

Dan yang best lagi tu......1/4 daripada barang-barang tu dah ku niagakan dan pulangannya nak kata lumayan tu tidak la sangat tapi cover ler semua duit kontena dari Manchester ke Seri Iskandar nie......














[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net